BETÉTI TÁRSASÁG, BT.
EGYSZEMÉLYES KFT.
TÖBBSZEMÉLYES KFT.
RÉSZVÉNYTÁRSASÁG, RT.
KÖZKERESETI TÁRSASÁG, KKT.

A cégalapítás rövid menete

cégalapítás-most-kapcsolat

cégalapítás-most-hírlevél

Áraink

Bt. alapítás nettó díjak:
40.000 Ft
6 hónap székhelyszolgáltatás igénybevétele esetén, amelynek díja 6.700,- / hó Cégalapítás kötelezettségek nélkül 60.000,- + Illeték költségek

Kft. alapítás díja:
40.000 Ft
6 hónap székhelyszolgáltatás igénybevétele esetén, amelynek díja 6.700,-/ hó Cégalapítás kötelezettségek nélkül 60.000,- + illeték költségek

Az aláírási címpéldány díjmentes!

Kedvezményes bankszámla

Cégügyek

Székhelyszolgáltatás

Székhelyszolgálat kedvező feltételekkel.

Tovább...

Online jogi tanácsadás

Kérdezze ügyvédünket Online! Tegye fel kérdését és 24 órán belül válaszolunk!

Tovább...

Online cégalapítás

A cégalapítás rövid menete

 1. Cégforma kiválasztása

  Weboldalunkon a KKt., ZRt., Kft., Bt alapítás menüpontok alatt megtalálja az adott cégformára jellemző tulajdonságokat, és azt kinek ajánljuk. Az adott cégalapítás előtt Önnek kell eldöntenie milyen méretű, forgalmú vállalkozást kíván működtetni, illetve a működéshez szükséges befizetések és a felelősségi kérdések miként alakuljanak. Amennyiben igényli, természetesen segítünk Önnek a választásban, kereshet minket telefonon a 70/217-5701 számon vagy email-ben az info@cegalapitasmost.hu címen.

 2. Adatok megadása

  A kiválasztott cégforma ismertetésénél megtalálja a cégalapításhoz szükséges adatlapokat, amelyet kitöltve gyorsabb ügyintézés mellett tudjuk elkezdeni a cégalapítás folyamatát.

 3. Cégnév kiválasztása

  Javasoljuk, hogy cégének olyan nevet válasszon, ami könnyen megjegyezhető, kapcsolódik az Ön személyéhez illetve a választott tevékenységhez. Létező nevet vagy már létező névvel összetéveszthető nevet nem választhat. Amennyiben ellenőrizné, hogy a választott név foglalt-e itt megteheti: http://www.e-cegjegyzek.hu/ ezen belül az ingyenes céginformáció menüpontban/ cégkeresés cégelnevezés szerint.

 4. Szerződéskötés

  Az adatok egyeztetése után ügyvédeink egyikével személyesen találkozik, és ekkor kerül sor a cégalapítási szerződés végleges szövegének kialakítására, aláírására és az ügyvédi ellenjegyzésre.
  Felhívjuk figyelmét, hogy most kérheti az ügyintézést irodánkon kívül is!

 5. Illeték befizetése

  Az Ön által kiválasztott cégformára központilag meghatározott cégalapítási díjat kell megfizetni. Ez Bt-nél 25.000 Ft és Kft alapítás esetében 50.000 Ft . Az illetéket további Áfa nem terheli.

 6. Iratok benyújtása a cégbíróságra

  Az iratok benyújtását irodánk elektronikus úton végzi a Cégbíróság felé, ezzel kapcsolatban Önnek feladatai nincsenek.

 7. Cégbejegyzés

  A Cégbíróság ellenőrzi a cégalapítás során beadott dokumentumokat, majd bejegyzi a céget, a bejegyzésről értesítést küld. A bejegyzés gyorsasága a cégbíróság leterheltségétől függ, legfeljebb a benyújtástól számítva 2-3 napon belül megtörténik.


Szükséges okmányok

A cégalapításhoz szükséges okmányok:

 •  személyazonosító igazolvány /ügyvezető és tagok/
 •  lakcímkártya /ügyvezető és tagok/
 •  adókártya /ügyvezető és tagok/
 •  cég székhelyének választott ingatlan tulajdoni lapja /30 napnál nem régebbi/

A cégalapítás költségei

A cégalapítás költségeit itt megtekintheti...


Cégügyek

Betéti társaság alapítás zökkenőmentesen?

Betéti társaság alapításBetéti társaság alapítás zökkenőmentesen, rövid határidővel? Bízza magát tapasztalt személyekre, keressen minket, és segítünk az indulásban!

Sokan érdeklődnek a betéti társaság alapítás iránt, ugyanis ennek a cégformának a feltételei egyeseknek kifejezetten megfelelnek. Vannak olyanok, akik sokáig gondolkodnak az induláson, ugyanis attól tartanak, hogy már rögtön az elején akadályokba ütköznek, a negatív tapasztalatok pedig elvennék a kedvüket a vállalkozástól.

Amennyiben az érintettek bennünket választanak a betéti társaság alapításhoz, minden rossz tapasztalatot, kellemetlenségeket elfelejthetnek. Az évek során nagyon sok ügyfelünknek biztosítottunk hatékony segítséget az induláshoz, így lendületesen, pozitív élményekkel léphettek be az üzleti életbe.

Érdemes hozzánk fordulni a segítségért, hiszen így az alapítás folyamata gyors és problémamentes lesz. Ha Ön is szeretne vállalkozni, és érdekli ez a cégforma, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Az egyszemélyes Kft. alapítása előnyös választás!

egyszemélyes Kft. alapítás

Az egyszemélyes Kft. alapítása gyors és egyszerű! Velünk probléma nélkül tud alapítani üzleti társasági formát!

Az egyszemélyes Kft. alapítása javasolt egyéni vállalkozók számára, de lehetőség van egyéni cégnek is ilyen formát kapni. A gazdasági társaságok kiválása, összeolvadása vagy a megszerzett tulajdonrész következtében is indokolt az egyszemélyes Kft.-ben gondolkodni. Mivel ez a társasági forma csupán egyszemélyes, nincsen társasági szerződés, ezt felváltja az alapító okirat. Taggyűlés sincsen, hanem az alapító dönt minden üzleti kérdésben. Az egyszemélyes Kft. alapításához is szükség van minimális törzstőkére, ami három millió forintnak felel meg. Azonban nem kell egy összegben biztosítani a három milliót, az induláshoz ennek egy része is elég. Már csak az adminisztráció van hátra.!

Amennyiben az egyszemélyes Kft. alapítását nem szeretné egyedül szervezni, a legjobb, ha ránk bízza azt! A szükséges ügyintézést gördülékenyen megvalósítjuk, hatékony munkával segítjük az ügyfeleket! Keressen minket az elérhetőségeinken!

Online cégalapítás, online ügyintézés és az előnyök

Az online cégalapítás a legegyszerűbb és a leggyorsabb módja annak, hogy megalapítsa az első vagy a következő cégét! Az online ügyintézés szinte mindenben elérhető lehetőség már, ennek köszönhetően lehet online regisztrálni, vásárolni vagy pedig online céget alapítani is.

Mindenkinek javasoljuk az ügyintézésnek ezt a módját, mert csak nyerni lehet vele. Mit nyer azzal, ha csak internet és számítógép használatával fog neki a cége hivatalos bejegyeztetésének? Először is sokkal több ideje lesz, mert számos feladathoz nem kell fizikailag jelen lennie. A hivatalos dokumentumok benyújtása, a szerződések tisztázása és a szerepkörök tisztázása, a többi részlet is mind elintézhető így. A fennmaradó időt ráfordíthatja a többi elintéznivalóra, amiből valószínűleg nincs hiány.

Az online cégalapítás ideális kezdés egy sikeres vállalkozás beindításához. Ebben tudunk segíteni minden ügyfelünknek. Ha szeretné gördülékenyen intézni az online cégalapítást, keressen fel bizalommal minket az egyik elérhetőségeink egyikén!

Online cégalapítás a járványhelyzetben a legideálisabb választás!

online cégalapításAz online cégalapítás a legideálisabb választás a járványhelyzetben, intézze Ön is a hivatalos teendőket kockázatmentesen!

A jelenlegi járványhelyzetben komoly fennakadásokkal számolhatnak azok a vállalkozók, akik mostanában szeretnének céget alapítani, és személyesen intéznék az ügyeiket. Sok hivatalban például létszámkorlátozásokra lehet számítani, ez pedig már alapvetően megnehezíti a hivatalos teendőket. Hiába vannak kevesen az intézményekben, az egészségügyi kockázatok még így is fennállhatnak a zárt térben. Amennyiben Ön nem halaszthatja el vállalkozása alapítását, és szeretne egyszerűbb, kockázatmentesebb alternatívát találni, ajánljuk figyelmébe az online cégalapítás lehetőségét!

Az online cégalapítás egy ilyen szélsőséges helyzetben a legideálisabb választás. Ebben az esetben rugalmasan, akár otthonról is intézheti a hivatalos teendőit. Interneten keresztül sokkal biztonságosabb körülmények között foglalkozhat a cégalapítással, és még rengeteg időt, energiát is megtakaríthat.

Ha felkeltettük az érdeklődését, és szeretne többet megtudni az online ügyintézésről, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

Alapítvány alapítás: profi szakemberekkel sokkal gördülékenyebb az ügyintézés folyamata!

alapítvány alapításSokan szeretnének saját alapítványt létrehozni egy jó ügy érdekében, azonban az ötletgazdák közül egyeseknek nem igazán van tapasztalatuk a hivatalos teendők terén. Már az alapító okirat elkészítésekor is akadályok merülhetnek fel, amik miatt sokkal nehezebbé, időigényesebbé válhat az alapítvány alapítás. Amennyiben Ön is hasonló helyzetben van, és elkerülné a kellemetlenségeket, hosszadalmas irat pótlásokat, ügyintézéseket, forduljon hozzánk bizalommal segítségért!

Ügyfeleinknek az alapítvány alapítás során is hasznos segítséget tudunk nyújtani. Közreműködésünkkel sokkal gördülékenyebb, gyorsabb az ügyintézés, velünk egyetlen dokumentum sem maradhat ki a benyújtandó iratok közül. Bátran kérhet tanácsot, kérdezhet, mi mindenre választ fogunk adni. Olyan információkkal gazdagodhat, amik az alapítvány jövőjével kapcsolatban is fontosak lehetnek.

Az alapítvány alapítás velünk sokkal gördülékenyebb, egyszerűbb, válasszon bennünket az ügyintézéshez, dokumentumok összeállításához! Ha időpontot szeretne foglalni, keressen bennünket a megadott elérhetőségeinken!

Az online cégalapítás minden helyzetben ideális választás!

Napjainkban sok dolgot már gond nélkül el lehet intézni az online térbe kilépve, anélkül, hogy fizikailag el kellene hagyni egy szobát, egy épületet. Erre a rugalmasságra szükség is van, mert a gyorsan változó világban bármikor bekövetkezhet olyan fordulat, ami a személyes ügyintézést ellehetetleníti vagy megnehezíti. Az online cégalapítás tehát alkalmazkodik az új helyzetekhez, nem utolsó sorban pedig időhúzástól mentes, hatékony és a modern igényekhez igazodó megoldás.

Az online cégalapításnak köszönhetően Ön rugalmasan intézheti a bejegyeztetéssel kapcsolatos ügyeket, ebbe a kommunikáció, a dokumentumok, adatok továbbítása vagy az iratok kitöltése is beletartozik. Forduljon hozzánk bizalommal, amennyiben szeretné online intézni a cégalapítással kapcsolatos ügyeit! Mi gondoskodunk arról, hogy zökkenőmentesen történjen meg az online cégalapítás és Ön rövidesen egy saját vállalkozás hivatalosan bejegyzett tulajdonosa, illetve alapítója legyen.

Használja ki az online cégalapításban rejlő előnyöket és hidalja át az offline ügyintézés akadályait! Bővebb tájékoztatást az elérhetőségeinken kérjen kollégáinktól!

Az online cégalapítás menetéről és előnyeiről röviden

Sokan nem is gondolnák, hogy manapság már a cégalapítás is jóval egyszerűbb és gyorsabb, köszönhetően az online világnak. Ha Ön is vállalkozást indítana, és felkeltettük az érdeklődését az online cégalapítással kapcsolatban, itt a lehetőség, hogy tájékozódjon ennek menetéről!

Első lépésként ki kell választani a leendő cégformát. Weboldalunkon könnyedén tájékozódhat a mostanában elérhető vállalkozás típusokról. A különböző cégismertetőknél meg tudja tekinteni, hogy pontosan milyen adatokra lesz szükség a további ügyintézéshez. A cégforma, vállalkozásnév kiválasztása és az adatlap kitöltése után következik az alapító szerződés szövegének ellenőrzése és aláírása ügyvédeink jelenlétében. Erre akár irodánkon kívül, az Ön által kijelölt helyszínen is van lehetőség. Ezután történik az illeték befizetés, majd a cégbíróságra kell benyújtania az iratokat. Ha mindent rendben találnak a dokumentumokkal kapcsolatban, bejegyzik a vállalkozást, és erről értesítőt is fog kapni.

Az online cégalapítás sokkal zökkenőmentesebb, stresszmentesebb, kényelmesebb ráadásul munkatársaink mindvégig a segítségére lesznek. Akár a megfelelő cégforma kiválasztásában is közreműködnek! Ha bővebb információkra lenne szüksége az online cégalapításról, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

Cégalapítás menete: hét lépésre van a saját cégtől!

Cégalapítást tervezni sok teendővel, és ehhez kapcsolódóan megannyi információ összegyűjtésével jár. Magától értetődik, hogy minden vállalkozó szeretné jól csinálni és helyes lépésekkel megalapozni a vállalkozása jövőbeli sikerét. Ehhez a cégalapítás feladata szervesen hozzátartozik, amihez sokszor nem árt segítséget kérni, nem pedig egyedül csinálni.

Különösen abban az esetben ne féljen segítséget kérni valaki, ha még nem ismeri a cégalapítás menetét és nem ment végig a fázisain egyszer sem. Az irodánk minden támogatást és információt megad azoknak az ügyfeleknek, akik a cégalapítás menete iránt érdeklődnek és szükségük van a cégalapításhoz ügyintézésre.

Forduljon hozzánk bizalommal, és vegye igénybe a szolgáltatásainkat Ön is a cégalapítás menetével kapcsolatban! Csupán hét, egyszerű, rövid lépés kell hozzá, és Ön is elmondhatja magáról, hogy hivatalosan is cégtulajdonos lett! A weboldalunkon szereplő elérhetőségeink egyikén keresse fel kollégáinkat, és vágjon bele egyszerűen az online cégalapításba!

A cégalapítás költségeiről összefoglalóan

Céget ma már bárki alapíthat, akár egyedül is. Csupán tisztáznia kell, hogy melyik cégforma a legjobb a céljaihoz és a lehetőségeihez mérten. Az ügyintézés minden tudnivalóját rábízhatja a vállalkozó olyan cégekre, amik ezzel foglalkoznak és a szükséges költségek megfizetését követően hamarosan már cégtulajdonosnak mondhatja magát.

A cégalapítás költségei között természetesen szerepel az ügyvédek munkadíja, akik a dokumentumok érvényességéért felelnek, valamint a cégalapítás ügyintézésével megbízott cég munkadíja. Ezek a költségek eltérőek lehetnek attól függően, hogy pontosan milyen cégformát választ az ügyfél.

A cégalapítás költségei tartalmazzák továbbá a cégbejegyzés illetékét, aminek mértéke szintén eltérő a cégforma alapján, valamint a közzététel és a tulajdoni lap költségeit is. Aki az egyszerűsített eljárást választja, annak már nem kell közzétételi díjat fizetnie. Tehát a cégalapítás költségei az eljárás egyszerűségéhez és rövidségéhez képest elenyészőek.

Amennyiben cégalapítást fontolgat, keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségeink bármelyikén!

Tudjon meg többet az alapítvány alapítás menetéről!

Az alapítványok manapság rendkívül fontos szerepet töltenek be a társadalom életében. Mivel jelenlétük egyre jobban erősödik a közéletben, folyamatosan nő azoknak a száma, akik úgy gondolják, hogy van értelme egy jó ügyet vagy réteget képviselni, így ennek hatására sokan vágnak bele az alapítvány alapításba. Ilyenkor a legtöbbet az ügyintézés menetéről érdeklődnek, hogy tisztában legyenek azzal, hogy mire is számíthatnak, és milyen kritériumoknak kell megfelelniük. Ha Ön is alapítvány alapításra készül, és szeretne többet megtudni ennek menetéről, itt a lehetőség, hogy információkat szerezzen ezzel kapcsolatban!

Az első és legfontosabb az alapítvány alapításkor, hogy elkészüljön az alapító okirat. Akinek nincs túl sok tapasztalata egy ilyen dokumentum elkészítésében, érdemes szakember segítségét kérnie. Ezen kívül be kell szerezni a képviselő, kuratóriumi tagok nyilatkozatát, amit két tanúval kell hitelesíteni. Ezekhez a dokumentumokhoz többek között még csatolni kell az alapító vagyonról szóló bizonylatokat és, ha szükséges, a névviselést engedélyező okiratról se feledkezzen meg!

Ezeket a dokumentumokat egy példányban kell benyújtani a székhelynek megfelelő illetékes törvényszékhez. Amennyiben a dokumentumok összeállításában és az ügyintézésben kérne segítséget, vagy kérdései lennének az alapítvány alapításról, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Leegyszerűsítjük Önnek a kft. alapítást!

kft. alapításEgyszemélyes vagy többszemélyes kft. alapítását szeretné megvalósítani a közeljövőben? Szüksége lehet egy olyan cégre, aminek a segítségével a kft. alapítás ügymenetét leegyszerűsítheti és le is rövidítheti.

Forduljon bizalommal cégünkhöz, mert mindazzal a tapasztalattal és szakmai tudással rendelkezünk, ami ahhoz szükséges, hogy a kft. alapítást és általában véve a cégalapítást lebonyolíthassuk ügyfeleink számára!

A kft. nem véletlenül az egyik legkedveltebb társasági forma, mert kedvező lehetőségeket kínál arra, hogy az alapítók, illetve tagok teljesen személyre tudják szabni a vállalkozás elindítását. Segítünk abban, hogy minden szabályos keretek között készüljön el, és Ön teljes képet kapjon a lehetőségeiről. A kft. alapítással járó ügyintézést bízza ránk, és spóroljon magának időt, valamint fáradtságot az egyéb feladatai elvégzésére!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, keressen fel minket bizalommal, és kérjen bővebb tájékoztatást cégalapítással kapcsolatban!

Miért éri meg az online cégalapítást választani?

Ha cégalapításról van szó, az emberek azt gondolják, hogy rendkívül összetett ügyintézések árán érheti el egy vállalkozó, hogy saját cége lehessen. Pár évvel ezelőtt ez valóban rengeteg időt és energiát követelt, azonban a modern technikának köszönhetően manapság ez már sokkal egyszerűbbé vált. Az elmúlt években már lehetőség van az online cégalapítást is választani, aminek több előnye is van.

Az online cégalapítás folyamata sokkal gyorsabb és gördülékenyebb, ráadásul költséghatékonyabb is. Mivel online cégalapításnál a leendő vállalkozónak sehova sem kell utaznia, nincsenek ezzel kapcsolatban kiadásai. Mostanság igencsak nehézkesen mennek a személyes ügyintézések a hivatalokban, ezért a korábbinál jóval hosszabb várakozási idővel kell számolni, ha az ember a személyes ügyintézést választja. Ezzel szemben online cégalapításnál ilyen kellemetlenségekkel nem kell számolni, ennek köszönhetően elkerülheti a sorbanállással járó idegeskedést, stresszt.

Az online cégalapításnak köszönhetően vállalkozása zökkenőmentesen indulhat el. Tapasztalja meg előnyeit, az online cégalapításhoz vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!


Elektronikus cégalapítással könnyebben jut előre!

Új, saját céget szeretne indítani, de még nem pipálta ki a teendők listájáról az egyik legfontosabbat, a cégalapítást? A hivatalossá váláshoz el kell intézni a cégalapítással járó teendőket vagy pedig rábízni valakire, aki ezzel foglalkozik.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha nem szeretne erre a teendőre feleslegesen sok időt, energiát szánni és a többi elintéznivalóval foglalkozna inkább! Amit mi kínálunk, az a legjobb, amit csak választhat: az elektronikus cégalapítás. Az elektronikus cégalapítás lényege, hogy szinte mindent el lehet intézni online, tehát nincs szükség sorbanállásra, személyes találkozókra vagy időpontegyeztetésekre. Minden sokkal egyszerűbb és gyorsabb, ezzel együtt pedig eredményesebb.

Önnek csupán annyiban kell részt vennie az elektronikus cégalapítás menetében, hogy a bejegyzéshez szükséges adatokat, illetve iratokat eljuttatja hozzánk. Ezt követően már csak egy személyes találkozóra van szükség ügyvédeink egyikével, a szerződés miatt, az illeték befizetésére és az elektronikus cégalapítás utolsó lépésére, az adatok továbbítására. Amint kész a cégbejegyzés, Ön hivatalosan is cégtulajdonos! A részletekkel kapcsolatban keressen minket elérhetőségeinken!

Ne vesztegessen a kelleténél több időt, döntsön az online cégalapítás mellett!

Minden kezdet nehéz, ha pedig arról van szó, hogy vállalkozást indítsunk be, akkor különösen sok buktató állhat az utunkba. A legelsők egyike a cégalapítás, amit pedig érdemes átgondoltan csinálni, hogy szilárd és törvényes alapokra lehessen építkezni. Cégünk azoknak kínál segítséget, akik az első lépésektől tartanak egy saját cég életre hívásában. Forduljon hozzánk bizalommal és vegye igénybe szolgáltatásainkat online cégalapítással kapcsolatban!


Mi azért vagyunk, hogy az ügyfeleinknek több ideje maradjon egyéb teendők teljesítésére és a feladatok intézésére. Az online cégalapítás egy olyan szolgáltatásunk, ami lehetővé teszi a gyorsabb, gördülékenyebb ügyintézést. Mi utat mutatunk az űrlapok, adatok és kötelezettségek útvesztőjében, átvállaljuk a munkával járó nehézségek megoldását és segítünk, hogy minden szabályos legyen. Az online cégalapítás már a legkorszerűbb ügyintézési módok közé tartozik, Ön is használja ki az ebben rejlő lehetőségeket!

 

Keressen fel minket bizalommal, ha nem akar a részletekben elveszni és legyen egyike azoknak az ügyfeleinknek, akik a korszerű és könnyű utat választják egy sikeres karrier beindításához! Megadott elérhetőségeink egyikén többet tudhat meg a részletekről!

 

Az online cégalapítás előnyei meggyőzőbbek, mint gondolná!

online cégalapítás

Saját vállalkozásba szeretne fogni, és még nem döntötte el, hogyan fogjon neki a hivatalos feladatoknak? Választhatja a hagyományos ügyintézést, vagy dönthet az online cégalapítás mellett is! De mi az előnye az online cégalapításnak a hagyományos ügyintézéssel szemben?


Az online cégalapítás egyértelműen egyszerűbb, gyorsabb és kényelmesebb, hiszen az elintézendő feladatokból szinte mindent számítógépen, illetve interneten keresztül el lehet intézni. Előzetesen tisztázni kell minden részletet, például azt, hogy milyen legyen a cégforma, majd a szükséges formanyomtatványokat kitölteni. Szükség van többek között a cégnévre, a cégformára, a tagok megnevezésére és az egyéb adatokra.

Az online cégalapítással Ön nemcsak a sorbanállást spórolja meg, de még bizonyos összegeket is, amiket ez az ügyintézés nem igényel. Döntsön az online cégalapítás mellett, ha szeretné a könnyebb utat választani, és minél előbb megalapítani vállalkozását! A részletekkel kapcsolatban érdeklődjön a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeink egyikén!


Miért válassza az online cégalapítást?

online cégalapításA korábbi évek ismereteinek birtokában az emberek többsége azt gondolná, hogy céget alapítani manapság is ugyanolyan hosszadalmas és bonyolult, mint régebben. Szerencsére ez nem igaz, ugyanis már az interneten keresztül is van lehetőség online cégalapításra.

Az online cégalapítás mellett számtalan érv szól. Rengeteg időt és energiát takaríthatunk meg vele az olyan adminisztrációs feladatokon, amiknek intézéséhez nem szükséges a személyes jelenlét, így viszont nagyobb kapacitás marad azokra a teendőkre, amikhez elengedhetetlen a személyes megjelenés. Az online cégalapítás a gyors és egyszerű ügyintézésen kívül a költséghatékonyságot is biztosítja; az ezekkel járó kiadások legalább a felére csökkennek, így nagyobb összeg marad a vállalkozók zsebében.

Az online cégalapítással tehát időt, energiát és még pénzt is spórolhat! Válassza Ön is az egyszerűbb utat, indítsa vállalkozását fáradtságos és bonyolult ügyintézés nélkül, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!


A cégalapítás egyszerűbb formáját választaná?

alapítvány alapításIntézze online a teendőket! Vitathatatlan, hogy egy cégalapítás esetében rengeteg ügyintézéssel kell számolniuk az üzletembereknek, azonban vannak olyan pontok, amelyeket sokkal egyszerűbben el lehet intézni, mint ahogy azt elsőre gondolnák az ügyfelek. Ha Ön is cégalapításon gondolkozik, de szeretné megkönnyíteni helyzetét, és korszerű eszközökkel kiviteleztetné a kezdeti ügyintézéseket, döntsön az online cégalapítás mellett!

Az online cégalapítással időt és energiát nyerhet, így több idő jut olyan dolgokra, amik ugyanúgy befolyásolják vállalkozása jövőjét, azonban ezekhez személyesen is meg kell jelennie. A cégalapításkor számos olyan adminisztratív teendő van, amit nem feltétlenül kell személyesen intézni, így, ha a szolgáltatás mellett dönt, már induláskor pozitív hatások érhetik, vagyis nem kifáradva fog belevágni a tényleges munkába. Természetesen az okmányaira szüksége lesz az online cégalapításhoz is, erről ne feledkezzen meg!

Ha további kérdései lennének a szolgáltatással kapcsolatban, vagy segítséget kérne, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken, és alapítsa meg cégét online!


A többszemélyes és az egyszemélyes kft. közötti különbségekről bővebben

A leggyakoribb vállalkozási formák között szerepel az egyszemélyes kft. és a többszemélyes kft. is. Értelemszerűen nem mindegy, hogy melyiket választjuk, mert nem egyforma szabályok vonatkoznak rájuk.

Az egyszemélyes kft.-t egyetlen személy is megalapíthatja, amihez alapító okirat, valamint minimum alapítő tőke is szükséges, ennek összege 500 000 ft. A cégbejegyzéshez 15 000 ft illetéket szükséges fizetni, ez a többszemélyes kft. esetében 50 000 ft-nak felel meg. Az egyszemélyes kft. egy rendelkezésnek köszönhetően törvényesen többszemélyes kft.-vá válhat.

A többszemélyes kft. alapításához is meg kell lennie a szükséges törzstőkének és az alapító okiratnak, ám mivel ebben a vállalkozási formában már több, mint egy személy van, az alapító okiratban már szerepelnie kell a tagoknak, a kötelezettségeiknek és annak is, hogy kinek mekkora a részesedése. Az ugyanis, hogy melyik tag mekkora tőkével száll be a többszemélyes kft. alapításba, még nem jelenti automatikusan a részesedést vagy a szavazati arányokat.

Egyik vállalkozási formánál sincs kötelező könyvvizsgálat, de az egyszemélyes kft. és a többszemélyes kft. közötti lényeges különbségnek számít a tagok közötti viszonyok leírása, ami az egyszemélyes kft. alapító okiratából hiányzik, de a társasági szerződésben értelemszerűen szerepel.

Ha szeretne többet megtudni cégalapításról, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!


Tudjon meg többet a cégalapítás menetéről!

Tudjon meg többet a cégalapítás menetéről! Manapság egyre több ember dönt amellett, hogy önállóan szeretne boldogulni, ezért saját céget alapít. Ez elsőre rendkívül jól hangzik, viszont az új vállalkozás hivatalos bejegyeztetése rengeteg ügyintézéssel jár. Ha a leendő cégtulajdonos előre tájékozódik ezzel kapcsolatban, a cégalapításmenete nem jelenthet számára kihívást.

Ha elhatározta, hogy vállalkozást alapít, döntést kell hoznia a cégformáról, a cégszerkezetről, és általánosságban a leendő társaság adatairól. Ha ezzel kapcsolatban tanácsra lenne szüksége, vagy vannak olyan információk, amelyek nem világosak, mindenképp kérje szakember segítségét! Ezután a cégnév megalkotása következik. Ha ez megvan, ellenőriznie kell, hogy szerepel-e már a cégnyilvántartásban; ha igen, mindenképp más nevet kell kitalálnia. A megfelelő cégnév megtalálása után következik a cégalapítás konkrét ügyintézése. Ekkor megtörténik a regisztráció és a szükséges dokumentumok elkészítése a szakemberek bevonásával. Ezeket a cégiratokat a társaság alapítói aláírják, és az ügyvéd ügyvédi ellenjegyzéssel látja el.

Ha további információkra van szüksége a cégalapításmenetével kapcsolatban, vagy elindítaná a saját vállalkozását, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!Biztosítás cégeknek
Cégalapításhoz kattintson a megfelelő gombra és töltse ki az űrlapot!
Betéti társaság
Egyszemélyes Kft.
Többszemélyes Kft.
Részvénytársaság
Közkereseti társaság

Cégünk 2009. óta működik, azóta a címünk, a munkatársak személye, az elérhetőségeink; email és telefon nem változtak. Amennyiben stabil és megbízható székhelyszolgáltatót keres minket válasszon!

Online kapcsolatfelvételhez kattintson ide!
×