BETÉTI TÁRSASÁG, BT.
EGYSZEMÉLYES KFT.
TÖBBSZEMÉLYES KFT.
RÉSZVÉNYTÁRSASÁG, RT.
KÖZKERESETI TÁRSASÁG, KKT.

A cégalapítás rövid menete

cégalapítás-most-kapcsolat

cégalapítás-most-hírlevél

Áraink

Bt. alapítás nettó díjak:
12.000 Ft
6 hónap székhelyszolgáltatás igénybevétele esetén, amelynek díja 4.800,- / hó Cégalapítás kötelezettségek nélkül 22.000,- + Illeték költségek

Kft. alapítás díja:
12.000 Ft
6 hónap székhelyszolgáltatás igénybevétele esetén, amelynek díja 4.800,-/ hó Cégalapítás kötelezettségek nélkül 22.000,- + illeték költségek

Az aláírási címpéldány díjmentes!

Kedvezményes bankszámla

Cégügyek

Székhelyszolgáltatás

Székhelyszolgálat kedvező feltételekkel.

Tovább...

Online jogi tanácsadás

Kérdezze ügyvédünket Online! Tegye fel kérdését és 24 órán belül válaszolunk!

Tovább...

Online cégalapítás

A cégalapítás rövid menete

 1. Cégforma kiválasztása

  Weboldalunkon a KKt., ZRt., Kft., Bt alapítás menüpontok alatt megtalálja az adott cégformára jellemző tulajdonságokat, és azt kinek ajánljuk. Az adott cégalapítás előtt Önnek kell eldöntenie milyen méretű, forgalmú vállalkozást kíván működtetni, illetve a működéshez szükséges befizetések és a felelősségi kérdések miként alakuljanak. Amennyiben igényli, természetesen segítünk Önnek a választásban, kereshet minket telefonon a 70/217-5701 számon vagy email-ben az info@cegalapitasmost.hu címen.

 2. Adatok megadása

  A kiválasztott cégforma ismertetésénél megtalálja a cégalapításhoz szükséges adatlapokat, amelyet kitöltve gyorsabb ügyintézés mellett tudjuk elkezdeni a cégalapítás folyamatát.

 3. Cégnév kiválasztása

  Javasoljuk, hogy cégének olyan nevet válasszon, ami könnyen megjegyezhető, kapcsolódik az Ön személyéhez illetve a választott tevékenységhez. Létező nevet vagy már létező névvel összetéveszthető nevet nem választhat. Amennyiben ellenőrizné, hogy a választott név foglalt-e itt megteheti: http://www.e-cegjegyzek.hu/ ezen belül az ingyenes céginformáció menüpontban/ cégkeresés cégelnevezés szerint.

 4. Szerződéskötés

  Az adatok egyeztetése után ügyvédeink egyikével személyesen találkozik, és ekkor kerül sor a cégalapítási szerződés végleges szövegének kialakítására, aláírására és az ügyvédi ellenjegyzésre.
  Felhívjuk figyelmét, hogy most kérheti az ügyintézést irodánkon kívül is!

 5. Illeték befizetése

  Az Ön által kiválasztott cégformára központilag meghatározott cégalapítási díjat kell megfizetni. Ez Bt-nél 25.000 Ft és Kft alapítás esetében 50.000 Ft . Az illetéket további Áfa nem terheli.

 6. Iratok benyújtása a cégbíróságra

  Az iratok benyújtását irodánk elektronikus úton végzi a Cégbíróság felé, ezzel kapcsolatban Önnek feladatai nincsenek.

 7. Cégbejegyzés

  A Cégbíróság ellenőrzi a cégalapítás során beadott dokumentumokat, majd bejegyzi a céget, a bejegyzésről értesítést küld. A bejegyzés gyorsasága a cégbíróság leterheltségétől függ, legfeljebb a benyújtástól számítva 2-3 napon belül megtörténik.


Szükséges okmányok

A cégalapításhoz szükséges okmányok:

 •  személyazonosító igazolvány /ügyvezető és tagok/
 •  lakcímkártya /ügyvezető és tagok/
 •  adókártya /ügyvezető és tagok/
 •  cég székhelyének választott ingatlan tulajdoni lapja /30 napnál nem régebbi/

A cégalapítás költségei

A cégalapítás költségeit itt megtekintheti...


Cégügyek

Az online cégalapítás előnyei meggyőzőbbek, mint gondolná!

online cégalapítás

Saját vállalkozásba szeretne fogni, és még nem döntötte el, hogyan fogjon neki a hivatalos feladatoknak? Választhatja a hagyományos ügyintézést, vagy dönthet az online cégalapítás mellett is! De mi az előnye az online cégalapításnak a hagyományos ügyintézéssel szemben?


Az online cégalapítás egyértelműen egyszerűbb, gyorsabb és kényelmesebb, hiszen az elintézendő feladatokból szinte mindent számítógépen, illetve interneten keresztül el lehet intézni. Előzetesen tisztázni kell minden részletet, például azt, hogy milyen legyen a cégforma, majd a szükséges formanyomtatványokat kitölteni. Szükség van többek között a cégnévre, a cégformára, a tagok megnevezésére és az egyéb adatokra.

Az online cégalapítással Ön nemcsak a sorbanállást spórolja meg, de még bizonyos összegeket is, amiket ez az ügyintézés nem igényel. Döntsön az online cégalapítás mellett, ha szeretné a könnyebb utat választani, és minél előbb megalapítani vállalkozását! A részletekkel kapcsolatban érdeklődjön a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeink egyikén!


Miért válassza az online cégalapítást?

online cégalapításA korábbi évek ismereteinek birtokában az emberek többsége azt gondolná, hogy céget alapítani manapság is ugyanolyan hosszadalmas és bonyolult, mint régebben. Szerencsére ez nem igaz, ugyanis már az interneten keresztül is van lehetőség online cégalapításra.

Az online cégalapítás mellett számtalan érv szól. Rengeteg időt és energiát takaríthatunk meg vele az olyan adminisztrációs feladatokon, amiknek intézéséhez nem szükséges a személyes jelenlét, így viszont nagyobb kapacitás marad azokra a teendőkre, amikhez elengedhetetlen a személyes megjelenés. Az online cégalapítás a gyors és egyszerű ügyintézésen kívül a költséghatékonyságot is biztosítja; az ezekkel járó kiadások legalább a felére csökkennek, így nagyobb összeg marad a vállalkozók zsebében.

Az online cégalapítással tehát időt, energiát és még pénzt is spórolhat! Válassza Ön is az egyszerűbb utat, indítsa vállalkozását fáradtságos és bonyolult ügyintézés nélkül, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!


A cégalapítás egyszerűbb formáját választaná?

Intézze online a teendőket! Vitathatatlan, hogy egy cégalapítás esetében rengeteg ügyintézéssel kell számolniuk az üzletembereknek, azonban vannak olyan pontok, amelyeket sokkal egyszerűbben el lehet intézni, mint ahogy azt elsőre gondolnák az ügyfelek. Ha Ön is cégalapításon gondolkozik, de szeretné megkönnyíteni helyzetét, és korszerű eszközökkel kiviteleztetné a kezdeti ügyintézéseket, döntsön az online cégalapítás mellett!

Az online cégalapítással időt és energiát nyerhet, így több idő jut olyan dolgokra, amik ugyanúgy befolyásolják vállalkozása jövőjét, azonban ezekhez személyesen is meg kell jelennie. A cégalapításkor számos olyan adminisztratív teendő van, amit nem feltétlenül kell személyesen intézni, így, ha a szolgáltatás mellett dönt, már induláskor pozitív hatások érhetik, vagyis nem kifáradva fog belevágni a tényleges munkába. Természetesen az okmányaira szüksége lesz az online cégalapításhoz is, erről ne feledkezzen meg!

Ha további kérdései lennének a szolgáltatással kapcsolatban, vagy segítséget kérne, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken, és alapítsa meg cégét online!


A többszemélyes és az egyszemélyes kft. közötti különbségekről bővebben

A leggyakoribb vállalkozási formák között szerepel az egyszemélyes kft. és a többszemélyes kft. is. Értelemszerűen nem mindegy, hogy melyiket választjuk, mert nem egyforma szabályok vonatkoznak rájuk.

Az egyszemélyes kft.-t egyetlen személy is megalapíthatja, amihez alapító okirat, valamint minimum alapítő tőke is szükséges, ennek összege 500 000 ft. A cégbejegyzéshez 15 000 ft illetéket szükséges fizetni, ez a többszemélyes kft. esetében 50 000 ft-nak felel meg. Az egyszemélyes kft. egy rendelkezésnek köszönhetően törvényesen többszemélyes kft.-vá válhat.

A többszemélyes kft. alapításához is meg kell lennie a szükséges törzstőkének és az alapító okiratnak, ám mivel ebben a vállalkozási formában már több, mint egy személy van, az alapító okiratban már szerepelnie kell a tagoknak, a kötelezettségeiknek és annak is, hogy kinek mekkora a részesedése. Az ugyanis, hogy melyik tag mekkora tőkével száll be a többszemélyes kft. alapításba, még nem jelenti automatikusan a részesedést vagy a szavazati arányokat.

Egyik vállalkozási formánál sincs kötelező könyvvizsgálat, de az egyszemélyes kft. és a többszemélyes kft. közötti lényeges különbségnek számít a tagok közötti viszonyok leírása, ami az egyszemélyes kft. alapító okiratából hiányzik, de a társasági szerződésben értelemszerűen szerepel.

Ha szeretne többet megtudni cégalapításról, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!


Tudjon meg többet a cégalapítás menetéről!

Tudjon meg többet a cégalapítás menetéről! Manapság egyre több ember dönt amellett, hogy önállóan szeretne boldogulni, ezért saját céget alapít. Ez elsőre rendkívül jól hangzik, viszont az új vállalkozás hivatalos bejegyeztetése rengeteg ügyintézéssel jár. Ha a leendő cégtulajdonos előre tájékozódik ezzel kapcsolatban, a cégalapításmenete nem jelenthet számára kihívást.

Ha elhatározta, hogy vállalkozást alapít, döntést kell hoznia a cégformáról, a cégszerkezetről, és általánosságban a leendő társaság adatairól. Ha ezzel kapcsolatban tanácsra lenne szüksége, vagy vannak olyan információk, amelyek nem világosak, mindenképp kérje szakember segítségét! Ezután a cégnév megalkotása következik. Ha ez megvan, ellenőriznie kell, hogy szerepel-e már a cégnyilvántartásban; ha igen, mindenképp más nevet kell kitalálnia. A megfelelő cégnév megtalálása után következik a cégalapítás konkrét ügyintézése. Ekkor megtörténik a regisztráció és a szükséges dokumentumok elkészítése a szakemberek bevonásával. Ezeket a cégiratokat a társaság alapítói aláírják, és az ügyvéd ügyvédi ellenjegyzéssel látja el.

Ha további információkra van szüksége a cégalapításmenetével kapcsolatban, vagy elindítaná a saját vállalkozását, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

 Biztosítás cégeknek
Cégalapításhoz kattintson a megfelelő gombra és töltse ki az űrlapot!
Betéti társaság
Egyszemélyes Kft.
Többszemélyes Kft.
Részvénytársaság
Közkereseti társaság

Cégünk 2009. óta működik, azóta a címünk, a munkatársak személye, az elérhetőségeink; email és telefon nem változtak. Amennyiben stabil és megbízható székhelyszolgáltatót keres minket válasszon!

Online kapcsolatfelvételhez kattintson ide!
×