BETÉTI TÁRSASÁG, BT.
EGYSZEMÉLYES KFT.
TÖBBSZEMÉLYES KFT.
RÉSZVÉNYTÁRSASÁG, RT.
KÖZKERESETI TÁRSASÁG, KKT.

A cégalapítás rövid menete

cégalapítás-most-kapcsolat

cégalapítás-most-hírlevél

Áraink

Bt. alapítás nettó díjak:
12.000 Ft
6 hónap székhelyszolgáltatás igénybevétele esetén, amelynek díja 4.800,- / hó Cégalapítás kötelezettségek nélkül 22.000,- + Illeték költségek

Kft. alapítás díja:
12.000 Ft
6 hónap székhelyszolgáltatás igénybevétele esetén, amelynek díja 4.800,-/ hó Cégalapítás kötelezettségek nélkül 22.000,- + illeték költségek

Az aláírási címpéldány díjmentes!

Kedvezményes bankszámla

Cégügyek

Székhelyszolgáltatás

Székhelyszolgálat kedvező feltételekkel.

Tovább...

Online jogi tanácsadás

Kérdezze ügyvédünket Online! Tegye fel kérdését és 24 órán belül válaszolunk!

Tovább...

Online cégalapítás

Székhelyszolgálat

A székhelyszolgálat Budapest belvárosában, VI. kerületi címmel rendelkező címen történik, kedvező havi 6.500 Ft díjért. Részletekről érdeklődjön kollégánknál a +36 70/217-5701 számon.

Az elmúlt években egyre több vállalkozás választja a székhelyszolgáltatást, amelynek sok előnye van azzal szemben, ha a cég tulajdonosának, ügyvezetőjének vagy egy ismerősnek az ingatlanára lenne bejegyezve.

1. A beérkező leveleit biztosan átvesszük és jelezzük Ön felé, ha küldeménye érkezett. Nem fordulhat elő, hogy a postai kézbesítés elmaradása miatt nem találják a hatóságok emiatt büntetéseket fizet, illeteve a cég adószáma bevonásra és végül a cég törlése is megtörténhet.

2. Minden hétköznap hivatali időben nyitva tartunk, így ha az Ön cégét a székhelyén bármely hatóság keresi megtalálható.  A lakásán megtörténhet pl. nyaralás, külföldi tartózkodás, egészségügyi vagy más okból, hogy hosszabb ideig nem elérhető.

3. Az Adóhatóság az ellenőrzést a cég székhelyén végzi, amelyhez mi előzetes jelzése alapján ingyenesen biztosíjuk a kultúrált körülményeket, így a hatóság nem az Ön lakásán tart ellenőrzést.

Az utóbbi időszakban, amint az interneten is olvasható sok olyan székhelyszolgáltató iroda nyílt ahol 1.000,- - 1.500,- forintért kínálnak szolgáltatást. Nem tudjuk, hogy ezek a cégek ilyen díjakból miként teljesítik az adófizetési kötelezettségüket és hogyan fizetik a munkatársaik bérét, de alapvetően ez az Ő dolguk nem kívánunk ezzel foglalkozni. Ami Önt mint Ügyfélt érinti ebből a szempontból:

- az ilyen olcsó szolgáltatással többnyire probléma van, nagyon sok céget kell befogadnia és még ekkor sem túl nyereséges a vállalkozás ezért egy munkatársra rengeteg cég és adminisztráció jut ami felveti a hibák lehetőségét

- itt jelennek meg akik nem azért alapítanak, működtetnek cégeket hogy normál gazdasági tevékenységet végezzenek, hanem ezeket a cégeket más célból hozzák létre. Valószínűleg néhány hónap múlva amikor a hatóságok utolérik akkor a cégalapítók, ügyvezetők illetve a mögöttük álló személyek eltünnek a cég pedig ottmarad egy székhelyen az Ön tisztességes vállalkozásával együtt. Az olcsó székhelyszolgáltatók tehát leginkább cégtemetőként működnek és ezt az Adóhatóság is tudja. Az Ön cégét is hasonlóképp fogják kezelni, ha ilyen szolgáltatót választ.

- 2012-től az alapítás után az Adóhatóság minden új cégnek kiküld egy kérdőívet amelyben a székhelyhasználat jogosultságára is rákérdez. Külön rovatban szerepel, ha székhelyszolgáltatót vesz igénybe és fel kell tüntetni a fizetendő havidíjat is. Aminnyiben ez nagyon alacsony a hatóság is tisztában vele milyen szolgáltatást vett igénybe és ennek megfelelően kezeli a céget.

ÁRAK:A székhelyhasználat díját úgy alakítottuk ki, hogy a nagyobb irodáknál kedvezőbb áron tudjunk minőségi szolgáltatást nyújtani. Akik a cégalapítást vagy működtetést nem tisztességes üzleti tevékenység kifejtése érdekében teszik, így elkerünek minket. Ők egy olcsó szolgáltatóhoz mennek, ahol a céget az első néhány hónap szolgáltatási díj kifizetése után magára hagyják. Ön és cége nálunk olyan környezetbe kerül, ahol normál működésű cégekkel van egy székhelyen.

GARANCIA: Több szolgáltató hírdeti, hogy garanciát vállal a székhelyszolgáltatásra és a hibák esetén kártalanítja az ügyfelet. Sajnos egyik hírdetésből sem derül ki, mi az a hiba amit magukénak éreznek ezek a garanciális szolgáltatók. A székhelyszolgáltatás is ugyanolyan mint bármely más szolgáltatás ezért ha Önt kár éri, amelyet a szolgáltató nem ismer el akkor bírósághoz fordulhat. Nálunk az elmúlt években felmerült garanciális problémák száma 0. Ez abból adódik, hogy a megfelelő ügyfélszámhoz a megfelelő ügyintéző tartozik és figyelünk az ügyfeleinkre. Ez sok száz ügyfél esetén már nehezebb feladat. A hozzánk bejelentkezett cégek közül még senki nem hagyta el olyan okból a székhelyet, hogy elégedetlen lett volna a szolgáltatással.

Itt felveheti velünk a kapcsolatot...Biztosítás cégeknek
Cégalapításhoz kattintson a megfelelő gombra és töltse ki az űrlapot!
Betéti társaság
Egyszemélyes Kft.
Többszemélyes Kft.
Részvénytársaság
Közkereseti társaság

Cégünk 2009. óta működik, azóta a címünk, a munkatársak személye, az elérhetőségeink; email és telefon nem változtak. Amennyiben stabil és megbízható székhelyszolgáltatót keres minket válasszon!

Online kapcsolatfelvételhez kattintson ide!
×