BETÉTI TÁRSASÁG, BT.
EGYSZEMÉLYES KFT.
TÖBBSZEMÉLYES KFT.
RÉSZVÉNYTÁRSASÁG, RT.
KÖZKERESETI TÁRSASÁG, KKT.

A cégalapítás rövid menete

cégalapítás-most-kapcsolat

cégalapítás-most-hírlevél

Áraink

Bt. alapítás nettó díjak:
40.000 Ft
6 hónap székhelyszolgáltatás igénybevétele esetén, amelynek díja 6.700,- / hó Cégalapítás kötelezettségek nélkül 60.000,- + Illeték költségek

Kft. alapítás díja:
40.000 Ft
6 hónap székhelyszolgáltatás igénybevétele esetén, amelynek díja 6.700,-/ hó Cégalapítás kötelezettségek nélkül 60.000,- + illeték költségek

Az aláírási címpéldány díjmentes!

Kedvezményes bankszámla

Cégügyek

Székhelyszolgáltatás

Székhelyszolgálat kedvező feltételekkel.

Tovább...

Online jogi tanácsadás

Kérdezze ügyvédünket Online! Tegye fel kérdését és 24 órán belül válaszolunk!

Tovább...

Online cégalapítás

Egyszemélyes Kft alapítás űrlap

Korlátolt Felelősségű Társaságának online alapításához kérjük töltse ki az alábbi Egyszemélyes Kft alapítás űrlapot! Ügyeljen a mezők pontos és hibamentes kitöltésére!

Az egyes mezők mellett található információs ikonok fölé húzva az egeret kitöltési segítséget, magyarázatot kaphat az adott mezőről.

Ha kérdése merül fel az űrlap kitöltése közben, úgy kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot - szívesen állunk a rendelkezésére.

Az Egyszemélyes Kft alapítás űrlap kitöltése előtt érdemes áttanulámnyozni "A cégalapítás rövid menete" írásunkat.


Egyszemélyes Kft. alapítás bonyodalmak nélkül?

egyszemélyes Kft. alapításaEgyszemélyes Kft. alapítás zökkenőmentesen, gyorsan? Ha hozzánk fordul segítségért, ezt meg lehet valósítani, legyen Ön is az ügyfelünk!

Az egyszemélyes Kft. alapítása egyeseket különösen foglalkoztat, azonban közülük nem mindenki mer belevágni a folyamatba. Attól tartanak, hogy rengeteg buktatóval kell szembenézniük az ügyintézés során, amik miatt a tervezettnél tovább is tarthat az alapítás menete. A sok bosszúság, bonyodalom minden szempontból megviselheti az érdeklődőket, ilyen körülmények között pedig a lendületes indulást sem lehet megoldani. Amennyiben Ön is régóta gondolkodik ezen az irányon, forduljon hozzánk bizalommal, és bonyodalmak nélkül vághat neki az alapításnak!

Közreműködésünkkel az egyszemélyes Kft. alapítása sem lehet hosszadalmas és problémás, hiszen kellő információval rendelkezünk ezen a területen. Tudjuk, hogy melyek azok a tényezők, amikre különösen oda kell figyelni az ügyintézés során. Útmutatásainkkal, segítségünkkel minden a tervek szerint haladhat, így Ön pozitív tapasztalatokkal indíthatja el saját vállalkozását.

Ha bővebb információkra lenne szüksége, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

Egyszemélyes Kft. alapítás profik segítségével: válassza az egyszerűbb utat!

Jó páran egyedül vágnak neki az egyszemélyes Kft. alapításnak, ami komoly gondot jelenthet, legfőképp akkor, ha az embernek nincsen tapasztalata az ügyintézésben. Sok jogszabályhoz, követelményhez kell igazodni, az esetek többségében pedig ezeknek csak egy részével vannak tisztában a leendő vállalkozók. A hiányzó dokumentumok pótlása, módosítások óriási bonyodalmakat okozhatnak, amik miatt sokkal tovább tarthat az alapítás. Amennyiben Ön elkerülné a kellemetlenségeket, és már az elején profikra bízná magát, keressen bennünket bizalommal!

Az egyszemélyes Kft. alapítás jogszabályi követelményeinek változását folyamatosan követjük, és mindig az aktualitásoknak megfelelően tájékoztatjuk az ügyfeleket. A naprakész információk birtokában sokkal egyszerűbb eleget tenni a kritériumoknak, így pedig az ügyintézés menete is lerövidülhet. Sok olyan hasznos információt is megtudhat tőlünk, ami cégének a jövőben segítséget nyújthat.

Az egyszemélyes Kft. alapítás profikkal jóval egyszerűbb. Válassza Ön is a könnyebb utat, és keressen fel bennünket a megadott elérhetőségeinken! Készséggel állunk a leendő vállalkozók rendelkezésére.

Egyszemélyes Kft, alapításához kérne profi segítséget?

Az egyszemélyest Kft. alapításában sokaknak nincsen túl sok tapasztalatuk, ennek ellenére egyedül vágnak neki az ügyintézésnek, azonban az esetek többségében elég hamar akadályokba ütköznek. A legfőbb gond gyakran az, hogy hiányoznak bizonyos dokumentumok, amiknek pótlása még plusz teendőkkel jár. Amennyiben Ön nem szeretne ilyen helyzetbe kerülni, és ehelyett inkább kellően felkészülne, tájékozódna, kérje segítségünket az egyszemélyes Kft. alapítással kapcsolatban!

Nálunk profi szakemberek fogják eligazítani, informálni a legfontosabb tudnivalókról. Az ügyintézést is bátran rájuk bízhatja, hiszen tapasztalt munkatársainkkal sokkal gyorsabb és gördülékenyebb az egyszemélyes Kft. alapításának menete. Velünk elkerülheti a kellemetlenségeket és a dokumentumok pótlásával sem kell foglalkoznia.

Válassza Ön is az egyszerűbb, kényelmesebb megoldást, kérje bátran közreműködésünket az alapításhoz! Ha igénybe venné szolgáltatásunkat, vagy bővebb információkra lenne szüksége, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken! Készséggel tájékoztatjuk előzetesen is a részletekről.

Egyszemélyes kft. alapítása kiskorú számára is lehetséges!

Kft.-t szeretne alapítani, de mindezt társak nélkül? Ezt is lehetősége van megtenni, ugyanis az egyszemélyes kft. alapítása is megengedett hazánkban. Az első lényeges különbség a többszemélyes társasággal szemben, hogy itt alapító okiratra van szükség, nem pedig társasági szerződésre. Az egyszemélyes felállásból következik, hogy nem kell az induló tőke esetében nagy összegekre gondolni, csupán 100 ezer forint elég hozzá. Ez a kitétel megadja a lehetőséget a saját cég alapítására azoknak is, akik nem szeretnének társulni, de önálló vállalkozásba akarnak fogni.

Az egyszemélyes kft. alapításának sokszínű lehetőségeit jelzi az is, hogy akár kiskorú személy is lehet tulajdonos, természetesen úgy, hogy egy felnőtt személy a vezető tisztségviselő.

Forduljon bizalommal a cégünkhöz, és tegye meg velünk az első lépéseket az egyszemélyes kft. alapításhoz! Űrlapunk kitöltésével online el tudja intézni az alapítás alapvető lépéseit, az ügyintézést pedig bízza ránk!


Az egyszemélyes Kft. feltételeiről

Az alábbiakbanaz egyszemélyes Kft. feltételeit foglaljuk össze röviden, hogy egyértelműek legyenek a szabályok. Egyszemélyes Kft.-t egyetlen személy is alapíthat, de ugyanígy gazdasági társaság is. Egyetlen személy számára azért előnyös, mert – habár a kezdő tőke 3 millió forint – elég a Kft. bejegyzéséhez 100 ezer forint is; a fennmaradó összeget viszont egy éven belül pótolni kell.


Az egyszemélyes Kft. feltételei közé tartozik ezen túl az alapító okirat megléte, a szokásos társasági szerződés helyett. Az alapító okirathoz szükség van a személyes adatokra, a kötelező illeték megfizetésére és a jogi dokumentumok aláírására. Az ügymenet lebonyolításához érdemes ügyvéd, illetve jogi képviselő szolgálatait igénybe venni. A kész iratokat el kell küldeni a Cégbíróságra, ahol megtörténik az egyszemélyes Kft. bejegyzése.

 

Forduljon hozzánk bizalommal, ha kérdése van az egyszemélyes Kft. feltételeiről, illetve a cégalapításról! Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!Az egyszemélyes Kft. alapításáról bővebben

Az egyszemélyes Kft. alapításáról bővebbenAz egyszemélyes Kft. alapítást magánszemély, illetve gazdasági társaság is kezdeményezheti. Ugyan a minimális törzstőke 3 millió forintnak felel meg, de ennek a formának nagy előnye, hogy már 100 ezer forintnak megfelelő összeg is elég hozzá, a többi részt pedig a későbbiekben is lehet rendezni, pontosabban egy éven belül.

A társaság tulajdonosa, illetve ügyvezetője egyetlen személy, aki így a fontos kérdésekben is maga dönt. Saját maga határozza meg munkaidejét és a munkabérét is. Természetesen, igény szerint a társaság több tagból is állhat. A fontos jellemzőket nem társasági szerződés, hanem az alapító okirat szövege foglalja magában.

Helytelen, ám elterjedt az az állítás, miszerint az egyszemélyes Kft. alapításával a Kft. tulajdonosa korlátlanul felelős a Kft. kötelezettségeiért. Ez nincs így.

Keressen minket bizalommal, amennyiben kérdése van és engedje, hogy elvégezzük Önnek a gyors és bonyodalommentes ügyintézést cégalapítással kapcsolatban!Alap adatok

Az Ön neve*:
Az Ön telefonszáma*:
Az Ön e-mail címe*:
A leendő ügyvezető neve*:
A leendő ügyvezető adóazonosító jele*:
A cég neve*:
Cégnév ellenőrzése »

Székhelyre, telephelyre vonatkozó adatok:

Cím:
Helyrajzi szám:
A társaság telephelye(i):
Cím:
Helyrajzi szám:
A cég e-mail elérhetősége:

A társaság tagjai

A társaság alapítója:
A társaság alapítójának anyja neve:
A társaság alapítójának születési helye:
A társaság alapítójának születési ideje:
(pl.: 1972.02.22. vagy 1972-02-22)
A társaság alapítójának lakcíme:
A társaság alapítójának adóazonosító jele:
Cégjegyzékszám (nyilvántartási szám):

A társaság vagyona

A társaság vagyona: Ft
vagy
A társaság vagyona:
Ft
készpénzbetétből és
Ft
összegű nem pénzbeli betétből fog állni.
Alapító vagyoni hozzájárulása: Ft
Pénzbeli hozzájárulás rendelkezésre bocsátása:

Tevékenységek

A cég főtevékenysége:

VÁLASSZON »

Egyéb tevékenység(ek):

VÁLASSZON »

Üzletvezetés

vagy

Illeték

A cégbejegyzés illetéke egyszerűsített eljárásban 50.000 Ft
A Kft. cégalapítás díja nettó 22.000 Ft, az aláírási címpéldány díjmentes. Minden egyes költség elszámolható az új cégben.
A feltüntetett díjak minden költséget tartalmaznak.

Véglegesítés* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.


adatvédelmi nyilatkozatot

Biztosítás cégeknek