BETÉTI TÁRSASÁG, BT.
EGYSZEMÉLYES KFT.
TÖBBSZEMÉLYES KFT.
RÉSZVÉNYTÁRSASÁG, RT.
KÖZKERESETI TÁRSASÁG, KKT.

A cégalapítás rövid menete

cégalapítás-most-kapcsolat

cégalapítás-most-hírlevél

Áraink

Bt. alapítás nettó díjak:
12.000 Ft
6 hónap székhelyszolgáltatás igénybevétele esetén, amelynek díja 4.800,- / hó Cégalapítás kötelezettségek nélkül 22.000,- + Illeték költségek

Kft. alapítás díja:
12.000 Ft
6 hónap székhelyszolgáltatás igénybevétele esetén, amelynek díja 4.800,-/ hó Cégalapítás kötelezettségek nélkül 22.000,- + illeték költségek

Az aláírási címpéldány díjmentes!

Kedvezményes bankszámla

Cégügyek

Székhelyszolgáltatás

Székhelyszolgálat kedvező feltételekkel.

Tovább...

Online jogi tanácsadás

Kérdezze ügyvédünket Online! Tegye fel kérdését és 24 órán belül válaszolunk!

Tovább...

Online cégalapítás

Egyszemélyes Kft alapítás űrlap

Korlátolt Felelősségű Társaságának online alapításához kérjük töltse ki az alábbi Egyszemélyes Kft alapítás űrlapot! Ügyeljen a mezők pontos és hibamentes kitöltésére!

Az egyes mezők mellett található információs ikonok fölé húzva az egeret kitöltési segítséget, magyarázatot kaphat az adott mezőről.

Ha kérdése merül fel az űrlap kitöltése közben, úgy kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot - szívesen állunk a rendelkezésére.

Az Egyszemélyes Kft alapítás űrlap kitöltése előtt érdemes áttanulámnyozni "A cégalapítás rövid menete" írásunkat.


Az egyszemélyes Kft. feltételeiről

Az alábbiakbanaz egyszemélyes Kft. feltételeit foglaljuk össze röviden, hogy egyértelműek legyenek a szabályok. Egyszemélyes Kft.-t egyetlen személy is alapíthat, de ugyanígy gazdasági társaság is. Egyetlen személy számára azért előnyös, mert – habár a kezdő tőke 3 millió forint – elég a Kft. bejegyzéséhez 100 ezer forint is; a fennmaradó összeget viszont egy éven belül pótolni kell.


Az egyszemélyes Kft. feltételei közé tartozik ezen túl az alapító okirat megléte, a szokásos társasági szerződés helyett. Az alapító okirathoz szükség van a személyes adatokra, a kötelező illeték megfizetésére és a jogi dokumentumok aláírására. Az ügymenet lebonyolításához érdemes ügyvéd, illetve jogi képviselő szolgálatait igénybe venni. A kész iratokat el kell küldeni a Cégbíróságra, ahol megtörténik az egyszemélyes Kft. bejegyzése.

 

Forduljon hozzánk bizalommal, ha kérdése van az egyszemélyes Kft. feltételeiről, illetve a cégalapításról! Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!Az egyszemélyes Kft. alapításáról bővebben

Az egyszemélyes Kft. alapításáról bővebbenAz egyszemélyes Kft. alapítást magánszemély, illetve gazdasági társaság is kezdeményezheti. Ugyan a minimális törzstőke 3 millió forintnak felel meg, de ennek a formának nagy előnye, hogy már 100 ezer forintnak megfelelő összeg is elég hozzá, a többi részt pedig a későbbiekben is lehet rendezni, pontosabban egy éven belül.

A társaság tulajdonosa, illetve ügyvezetője egyetlen személy, aki így a fontos kérdésekben is maga dönt. Saját maga határozza meg munkaidejét és a munkabérét is. Természetesen, igény szerint a társaság több tagból is állhat. A fontos jellemzőket nem társasági szerződés, hanem az alapító okirat szövege foglalja magában.

Helytelen, ám elterjedt az az állítás, miszerint az egyszemélyes Kft. alapításával a Kft. tulajdonosa korlátlanul felelős a Kft. kötelezettségeiért. Ez nincs így.

Keressen minket bizalommal, amennyiben kérdése van és engedje, hogy elvégezzük Önnek a gyors és bonyodalommentes ügyintézést cégalapítással kapcsolatban!Alap adatok

Az Ön neve*:
Az Ön telefonszáma*:
Az Ön e-mail címe*:
A leendő ügyvezető neve*:
A leendő ügyvezető adóazonosító jele*:
A cég neve*:
Cégnév ellenőrzése »

Székhelyre, telephelyre vonatkozó adatok:

Cím:
Helyrajzi szám:
A társaság telephelye(i):
Cím:
Helyrajzi szám:
A cég e-mail elérhetősége:

A társaság tagjai

A társaság alapítója:
A társaság alapítójának anyja neve:
A társaság alapítójának születési helye:
A társaság alapítójának születési ideje:
(pl.: 1972.02.22. vagy 1972-02-22)
A társaság alapítójának lakcíme:
A társaság alapítójának adóazonosító jele:
Cégjegyzékszám (nyilvántartási szám):

A társaság vagyona

A társaság vagyona: Ft
vagy
A társaság vagyona:
Ft
készpénzbetétből és
Ft
összegű nem pénzbeli betétből fog állni.
Alapító vagyoni hozzájárulása: Ft
Pénzbeli hozzájárulás rendelkezésre bocsátása:

Tevékenységek

A cég főtevékenysége:

VÁLASSZON »

Egyéb tevékenység(ek):

VÁLASSZON »

Üzletvezetés

vagy

Illeték

A cégbejegyzés illetéke egyszerűsített eljárásban 50.000 Ft
A Kft. cégalapítás díja nettó 22.000 Ft, az aláírási címpéldány díjmentes. Minden egyes költség elszámolható az új cégben.
A feltüntetett díjak minden költséget tartalmaznak.

Véglegesítés* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.


adatvédelmi nyilatkozatot

Biztosítás cégeknek