BETÉTI TÁRSASÁG, BT.
EGYSZEMÉLYES KFT.
TÖBBSZEMÉLYES KFT.
RÉSZVÉNYTÁRSASÁG, RT.
KÖZKERESETI TÁRSASÁG, KKT.

A cégalapítás rövid menete

cégalapítás-most-kapcsolat

cégalapítás-most-hírlevél

Áraink

Bt. alapítás nettó díjak:
40.000 Ft
6 hónap székhelyszolgáltatás igénybevétele esetén, amelynek díja 6.700,- / hó Cégalapítás kötelezettségek nélkül 60.000,- + Illeték költségek

Kft. alapítás díja:
40.000 Ft
6 hónap székhelyszolgáltatás igénybevétele esetén, amelynek díja 6.700,-/ hó Cégalapítás kötelezettségek nélkül 60.000,- + illeték költségek

Az aláírási címpéldány díjmentes!

Kedvezményes bankszámla

Cégügyek

Székhelyszolgáltatás

Székhelyszolgálat kedvező feltételekkel.

Tovább...

Online jogi tanácsadás

Kérdezze ügyvédünket Online! Tegye fel kérdését és 24 órán belül válaszolunk!

Tovább...

Online cégalapítás

Közkereseti Társaság, Kkt alapítás

A Kkt fogalma

A közkereseti társaság - Kkt - alapítás során, a létesítésére irányuló társasági szerződéssel a társaság tagjai arra vállalnak kötelezettséget, hogy korlátlan és egyetemleges felelősségük mellett üzletszerű közös gazdasági tevékenységet folytatnak és az ehhez szükséges vagyoni hozzájárulást a társaság rendelkezésére bocsátják.

Kiknek ajánljuk Kkt alapítását?

A Kkt, az összes tag személyes közreműködésén alapuló, kisebb tőkeigényű, alacsony kockázatú, családi jellegű vállalkozások kedvelt társasági formája.

Előnyök – hátrányok

A Kkt alapítás minimális kezdőtőkével megvalósítható, de a tagok a társaság tartozásaiért a saját vagyonukkal is korlátlanul felelnek.

Közkereseti társaság gyors és szakszerű alapítását kedvező áron elvállaljuk!

Kkt alapítás űrlapKözkereseti társaság, Kkt alapítás - kattintson ide és töltse ki a szükséges űrlapot!


Közkereseti Társaság – amit a Kkt. alapításról tudni érdemes

A Közkereseti Társaság – közismert rövidítéssel Kkt. – egy olyan gazdasági társulás, ami jogi személyiséggel nem rendelkezik, de több tagból áll, akik közös gazdasági tevékenységet folytatnak, és ezzel a közös gazdasági tevékenységgel kapcsolatban korlátlan felelősséget vállalnak. A céljuk a vagyonszerzés, ám ezt nem vállalatszerű gazdálkodás révén, csupán közös munkával igyekeznek elérni. A Közkereseti Társaság komoly anyagi felelősséggel jár, de bárki alapíthat Kkt.-t, amennyiben a tagoknak megvan hozzá az anyagi alapja.

A Kkt. alapításának feltételei közé tartozik a szerződés megkötése, amibe bejegyzik a kezdőtőkét, és amit a tagok aláírásukkal hitelesítenek ügyvéd, illetve közjegyző jelenlétében. Legalább két tag kell hozzá, alapítási minimum összeg nincs, de minden tagnak hozzá kell járulni a tőkéhez.

Amennyiben szüksége van megfelelő és megbízható szakmai segítségre cégalapításhoz, esetleg éppen Közkereseti Társaságot szeretne alapítani, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken! Örömmel segítünk Önnek is a cégalapításhoz szükséges teendőkben!


A Kkt alapítás alapvető lépéseiről

A Kkt alapítás alapvető lépéseirőlA kkt vagyis a közkereseti társaság egy közismert és népszerű cégforma, aminek elsődleges célja a vállalatszerű gazdálkodás. A közös munkát célozza meg a Kkt alapítás, ahol a tagok komoly, felelősséget is vállalnak mind anyagi, mind pedig személyes elköteleződés szempontjából.


A Kkt alapításhoz szükség van természetes személyekre, akik belföldiek, vagy külföldi is lehetnek. Aki már tagja egy Kkt-nek, az nem lehet tag, hiszen a tagság korlátlan felelősséggel jár, és a teljes vagyoni felelősség csak egy cégre vonatkozhat.


A Kkt alapítás legelső mozzanata a társasági szerződés megkötése kell, hogy legyen. Ebben meghatározzák a társaság nevét, tevékenységét, megadják a címét, részletezik a tagok személyes közreműködésének módját, illetve még néhány alapvető és fontos dolgot a Kkt-vel kapcsolatban. A társasági szerződés megkötésének érvényességét ügyvéd, vagy pedig közjegyző jelenléte szavatolja. Ezt követően a cég bejegyzésre kerül a cégbíróságon, miután megkapta a cég alapításához szükséges, kérvényezett hatósági engedélyt.


A Kkt alapításhoz szakmai segítséget nyújtunk minden ügyfelünknek, méghozzá kedvező díjszabással. A részletekért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!Biztosítás cégeknek
Cégalapításhoz kattintson a megfelelő gombra és töltse ki az űrlapot!
Betéti társaság
Egyszemélyes Kft.
Többszemélyes Kft.
Részvénytársaság
Közkereseti társaság

Cégünk 2009. óta működik, azóta a címünk, a munkatársak személye, az elérhetőségeink; email és telefon nem változtak. Amennyiben stabil és megbízható székhelyszolgáltatót keres minket válasszon!

Online kapcsolatfelvételhez kattintson ide!
×