BETÉTI TÁRSASÁG, BT.
EGYSZEMÉLYES KFT.
TÖBBSZEMÉLYES KFT.
RÉSZVÉNYTÁRSASÁG, RT.
KÖZKERESETI TÁRSASÁG, KKT.

A cégalapítás rövid menete

cégalapítás-most-kapcsolat

cégalapítás-most-hírlevél

Áraink

Bt. alapítás nettó díjak:
40.000 Ft
6 hónap székhelyszolgáltatás igénybevétele esetén, amelynek díja 6.700,- / hó Cégalapítás kötelezettségek nélkül 60.000,- + Illeték költségek

Kft. alapítás díja:
40.000 Ft
6 hónap székhelyszolgáltatás igénybevétele esetén, amelynek díja 6.700,-/ hó Cégalapítás kötelezettségek nélkül 60.000,- + illeték költségek

Az aláírási címpéldány díjmentes!

Kedvezményes bankszámla

Cégügyek

Székhelyszolgáltatás

Székhelyszolgálat kedvező feltételekkel.

Tovább...

Online jogi tanácsadás

Kérdezze ügyvédünket Online! Tegye fel kérdését és 24 órán belül válaszolunk!

Tovább...

Online cégalapítás

A nonprofit kft. alapításáról röviden

2019-11-18 12:21

Ha egy vállalkozó céget szeretne alapítani, manapság többféle cégforma közül válogathat. Minden egyes vállalkozástípusnál különböző kritériumoknak is meg kell felelni, erről pedig érdemes előzetesen tájékozódni, mert így több kellemetlenséget és félreértést is el lehet kerülni az elején. Amennyiben Ön speciálisabb, nem nyereségorientált cégformát keres, válassza a nonprofit kft. alapítását!

A nonprofit kft. egy olyan gazdasági, nem nyereségorientált társaság, ami a társasági szerződésben megtalálható törzsbetétekből álló törzstőkével formálódik. A tag kötelezettsége csak a törzsbetét szolgáltatására vonatkozik. Lehetőség van akár egyszemélyes nonprofit kft. alapítására is. A nonprofit kft.-k esetében nincs lehetőség egyszerűsített eljárás igénybevételére, mert az ebben az eljárásban használt szerződésminta nem illeszkedik a nonprofit vállalkozások speciális formájára vonatkozó szabályokra. Az illeték nonprofit kft. alapításkor 100.000 Ft, a közzétételi díj pedig 5.000 Ft.

Ha kérdései lennének a nonprofit kft. alapításával kapcsolatban, vagy szeretné szakemberek segítségét kérni az ügyintézésben, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!« vissza | hírarchívum »

Biztosítás cégeknek
Cégalapításhoz kattintson a megfelelő gombra és töltse ki az űrlapot!
Betéti társaság
Egyszemélyes Kft.
Többszemélyes Kft.
Részvénytársaság
Közkereseti társaság

Cégünk 2009. óta működik, azóta a címünk, a munkatársak személye, az elérhetőségeink; email és telefon nem változtak. Amennyiben stabil és megbízható székhelyszolgáltatót keres minket válasszon!

Online kapcsolatfelvételhez kattintson ide!
×