BETÉTI TÁRSASÁG, BT.
EGYSZEMÉLYES KFT.
TÖBBSZEMÉLYES KFT.
RÉSZVÉNYTÁRSASÁG, RT.
KÖZKERESETI TÁRSASÁG, KKT.

A cégalapítás rövid menete

cégalapítás-most-kapcsolat

cégalapítás-most-hírlevél

Áraink

Bt. alapítás nettó díjak:
40.000 Ft
6 hónap székhelyszolgáltatás igénybevétele esetén, amelynek díja 6.700,- / hó Cégalapítás kötelezettségek nélkül 60.000,- + Illeték költségek

Kft. alapítás díja:
40.000 Ft
6 hónap székhelyszolgáltatás igénybevétele esetén, amelynek díja 6.700,-/ hó Cégalapítás kötelezettségek nélkül 60.000,- + illeték költségek

Az aláírási címpéldány díjmentes!

Kedvezményes bankszámla

Cégügyek

Székhelyszolgáltatás

Székhelyszolgálat kedvező feltételekkel.

Tovább...

Online jogi tanácsadás

Kérdezze ügyvédünket Online! Tegye fel kérdését és 24 órán belül válaszolunk!

Tovább...

Online cégalapítás

Mikor kerül sor pótbefizetésre a cégeknél?

2018-08-22 10:48

Sajnos vannak olyan szituációk, amikor a kft.-k tulajdonosai hiába tesznek meg mindent cégük sikerének érdekében, ennek ellenére veszteség éri őket, ez pedig a vállalkozás tőkéjén is meglátszik. Ilyenkor, ahhoz, hogy a cég adjon még egy esélyt magának és elkerülje a büntetéseket, gondoskodniuk kell a tulajdonosoknak a pótbefizetésről.

A pótbefizetésre csak akkor kerülhet sor a vállalkozás életében, ha a jegyzett tőkének legalább az ötven százalékát elveszítette és tartósan veszteséget produkál. Ezt a befizetési összeget mindenképp szükséges a cégnek valahogy kigazdálkodnia, ugyanis így előbb vagy utóbb elveszíthetik törvényes működésüket, ráadásul a tartozások csak további stresszel és kellemetlenséggel járnak a cégen belül.

Ha kérdései lennének a pótbefizetéssel kapcsolatban vagy egyéb ügyintézést illetően, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink valamelyikén!



« vissza | hírarchívum »

Biztosítás cégeknek
Cégalapításhoz kattintson a megfelelő gombra és töltse ki az űrlapot!
Betéti társaság
Egyszemélyes Kft.
Többszemélyes Kft.
Részvénytársaság
Közkereseti társaság

Cégünk 2009. óta működik, azóta a címünk, a munkatársak személye, az elérhetőségeink; email és telefon nem változtak. Amennyiben stabil és megbízható székhelyszolgáltatót keres minket válasszon!

Online kapcsolatfelvételhez kattintson ide!
×